Gezocht: gastgezinnen voor Europese au pairs

Geplaatst op vrijdag 24 juni 2016, door Au Pair Nederland

 

Verschillende Europese au pairs, met goede cv's, zijn op zoek naar een Nederlands gastgezin waar zij aan de slag kunnen als au pair! De Europese au pairs kunnen vanaf september starten en kunnen 6 tot 8 maanden blijven

Waarom een Europese au pair aannemen?

Sommige families willen alleen Amerikaanse of Oekraïnse au pairs, andere families hebben al jaren Zuid-Afrikaanse au pairs in huis. Als u nog nooit een buitenlandse au pair in huis hebt gehad is het verstandig om meer te leren over de cultuur van een au pair. Op deze manier komt u meer te weten over de cultuur en kunt u er beter achterkomen of de au pair bij uw gezin past. Wanneer u een au pair uit Europa aanneemt bent u misschien al eens in contact gekomen met de cultuur door vakanties, werk of familie. 

Europese au pairs hebben geen visa nodig, hierdoor kunnen zij snel starten. Ook bieden wij een speciale, aantrekkelijke vergoeding aan voor Europese au pairs.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een au pair die voor de zomer al kan starten? Maak een gratis LITE account aan en vind de perfecte au pair voor uw familie. Voor meer informatie en bij vragen kunt u contact opnemen met het Au Pair Nederland team tijdens kantoor uren op 0478-551910 of via aupairnederland@travelactive.nl

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Engels - Au Pair Nederland gastgezin

Met duidelijke afspraken, heldere communicatie, regelmatige evaluatie en vooral met veel plezier over en naar elkaar toe, wonen wij met z’n vijven prima in één huis!