Aan welke voorwaarden moet uw gezin voldoen?

Wanneer u gastgezin wilt worden voor een buitenlandse Au Pair, stelt de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) bepaalde eisen aan uw gezinssamenstelling en inkomen om een verblijfsvergunning te kunnen aanvragen. Deze eisen vindt u hieronder terug:

  • Uw huishouden bestaat uit minimaal één ouder en één kind
  • U bent solvabel genoeg om een Au Pair in huis te nemen. Als twee ouder gezin heeft u aantoonbare inkomsten van € 2.551,50 bruto per maand excl. vakantiegeld en € 2.755,62 bruto per maand incl. vakantiegeld. Voor alleenstaande ouders geldt dat u aantoonbare inkomsten hebt van € 2.204,50 bruto per maand incl. vakantiegeld en € 2.041,20 bruto per maand excl. vakantiegeld.
  • U hebt een contract bij uw werkgever welke geldig is gedurende het hele jaar dat de Au Pair in Nederland is (een jaarcontract is in de meeste gevallen niet voldoende en een intentieverklaring volstaat niet)
  • In het geval van een eigen bedrijf, moet dit bedrijf minimaal 1,5 jaar bestaan

Algemene voorwaarden Au Pair Nederland

Buiten de eisen van de IND hebt u een kamer beschikbaar voor de Au Pair op uw eigen woonadres. De Au Pair maakt onderdeel uit van het gezin en zal in ruil voor kost, inwoning en zakgeld maximaal 30 uur per week ondersteunen in de dagelijkse gang van zaken.
De overige algemene voorwaarden waaronder Au Pair Nederland handelt, vindt u hier.

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een visumaanvraag of hebt u hierover vragen? Dan kunt u ons bereiken via aupairnederland@travelactive.nl of telefonisch via +31 (0) 85 222 4812

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Jones – Au Pair Nederland gastgezin

Bij Au Pair Nederland zijn ze zeer behulpzaam, luisteren goed naar je wensen en informeren je met duidelijke en heldere informatie!