Persoonlijke begeleiding van uw gezin

Au Pair Nederland biedt u een volledige begeleiding van A tot Z.
Wij staan het gehelejaar klaar voor u met advies, tips, hulp bij problemen etc. U kunt tijdens kantoortijden terecht op onze Au Pair afdeling. In het weekend zijn wij voor acute noodgevallen die niet tot na het weekend kunnen wachten, bereikbaar door middel van een nooddienst (tel. +31 (0) 85 222 4812). U kunt er van op aan dat ons professionele Au Pair team er zorg voor draagt dat de begeleiding van zowel u als gastgezin als van de Au Pair optimaal verloopt.

Au Pair Nederland als bemiddelaar

De rol van Au Pair Nederland voor en tijdens het verblijf van uw Au Pair is die van bemiddelaar en begeleider. Au Pair Nederland heeft betrouwbare partnerorganisaties die de Au Pairs zo goed mogelijk screenen voor ze in Nederland geplaatst worden en ook vanuit Au Pair Nederland wordt de Au Pair goed voorbereid op haar komst. Echter komt het dan in de praktijk toch wel eens voor dat het Au Pair- schap niet is wat de Au Pair ervan verwacht, de Au Pair last krijgt van heimwee, er geen klik is of dat de Au Pair toch niet geschikt blijkt als Au Pair. In elk geval zijn er verschillende scenario’s te bedenken waarom uw Au Pair eerder bij u weggaat/naar huis keert dan afgesproken. Au Pair Nederland is er dan als bemiddelaar om dit zo professioneel en soepel mogelijk te laten verlopen en u en de Au Pair persoonlijk te begeleiden in dit proces!


 

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Jones – Au Pair Nederland gastgezin

Bij Au Pair Nederland zijn ze zeer behulpzaam, luisteren goed naar je wensen en informeren je met duidelijke en heldere informatie!