Erkend Au Pair bureau

Al meer dan 25 jaar plaatst Au Pair Nederland succesvol buitenlandse au pairs bij gastgezinnen in Nederland. Als lid van de International Au Pair Association (IAPA) voldoen wij aan vastgestelde zakelijke en ethische normen die voor alle leden gelden. Via IAPA blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en worden kennis en ervaringen tussen aangesloten bureaus uitgewisseld.

Daarom Au Pair Nederland

  • Wij garanderen dat alle au pairs vóór plaatsing zorgvuldig zijn gescreend door onze partners in het buitenland;
  • Als gastgezin wordt u goed voorbereid en uw zorgen worden ontnomen: wij zijn mede verantwoordelijk voor de au pair, het voorbereidingstraject, de bemiddeling, de aanvraag van het visum, hulp bij calamiteiten etc.
  • Wij helpen u bij de integratie van de au pair in Nederland door het organiseren van excursies en speciale au pair dagen;
  • Wij komen, ter voorbereiding, op huisbezoek;
  • Wij hebben een herplaatsingsprogramma, mocht het niet ‘klikken’ tussen uw au pair en uw gastgezin.

Erkend en referent door IND

Au Pair Nederland is door de IND aangewezen als erkend referent en mag daarom voor u bemiddelen. Sinds 1 juni 2013 is het namelijk verplicht om een au pair te bemiddelen via een erkend au pair bureau. Op die manier wordt het toezicht op het welzijn van au pairs verbeterd. Meer informatie over deze regeling leest u in de folder van Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Bent u enthousiast geraakt en wilt u meer weten over onze procedure? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze kundige medewerkers van het Au Pair Nederland team.

 

 

                                                             Au Pair Nederland is aangesloten bij           Taalthuis

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Jones – Au Pair Nederland gastgezin

Bij Au Pair Nederland zijn ze zeer behulpzaam, luisteren goed naar je wensen en informeren je met duidelijke en heldere informatie!