Enthousiast en professioneel team Au Pair Nederland

Au Pair Nederland is onderdeel van Travel Active, Nederlands grootste culturele uitwisselingsorganisatie. Anke is program coördinator van het enthousiaste, professionele en ervaren team van Au Pair Nederland. Wij staan klaar voor u om u te begeleiden, adviseren en ondersteunen om zo een passende au pair te vinden voor uw gezin.  

​​

Anke - Program coördinator

Beste Familie,

Mijn naam is Anke Christiaens en ik ben sinds maart 2017 werkzaam als Program Coördinator bij Au Pair Nederland. Door mijn werkervaring in de reisbranche ben ik door de jaren heen met vele verschillende culturen in aanraking gekomen en heb ik hier veel van geleerd. Het is mooi om deze ervaring nu toe te kunnen passen bij gastgezinnen die een au pair uit een volledig andere cultuur in huis nemen. Ik heb zelf twee zoontjes van 4 en 6 jaar samen met mijn man die uit Peru komt. Bij Au Pair Nederland zorg ik voor de uitvoering van een heel mooi programma. Dat doe ik door een heldere en persoonlijke begeleiding van de gastfamilies en de au pairs.

Met vriendelijke groet,

Anke Christiaens

Meer weten?

Bent u enthousiast geraakt en wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers van het Au Pair Nederland team. Wij staan u graag te woord!

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Jones – Au Pair Nederland gastgezin

Bij Au Pair Nederland zijn ze zeer behulpzaam, luisteren goed naar je wensen en informeren je met duidelijke en heldere informatie!