Enthousiast en professioneel team Au Pair Nederland

Au Pair Nederland is onderdeel van Travel Active, Nederlands grootste culturele uitwisselingsorganisatie. Roma is Program Coördinator van het enthousiaste, professionele en ervaren team van Au Pair Nederland. Wij staan klaar om u te begeleiden, adviseren en ondersteunen om zo een passende Au Pair te vinden voor uw gezin.

Roma - Program coördinator

Op mijn 19e heb ik een halfjaar stage gelopen in een hotel in New York. Stage lopen in het buitenland heeft mij heel veel gebracht. Onafhankelijk zijn, zelfverzekerdheid, zelfkennis en ga zo maar door. Voor mij was New York een droom die uitkwam en ik zal deze ervaring nooit meer vergeten. In ‘’the city that never sleeps’’, waar je iedere dag wel weer iets nieuws meemaakt. Door de ervaring om in zo'n grote stad zo ver weg in mijn eentje te wonen, ben ik persoonlijk enorm gegroeid.

Ik heb ook samen met mijn ouders op Aruba gewoond voor anderhalf jaar. Ik ga nog steeds ieder jaar naar dit prachtige eiland, omdat mijn vader hier nog steeds woont. Aruba is echt mijn tweede thuis en een plek waar ik helemaal tot rust kom en nieuwe energie opdoe. Ik geloof dat het voor iedereen goed is om op z’n minst één keer in je leven te ervaren hoe het is om in het buitenland te wonen. Want alleen reizen helpt je enorm bij je ontwikkeling, wat geen enkele andere ervaring op dezelfde manier bereikt.

Ik ben begonnen bij Travel Active op de Au Pair afdeling en dit was voor mijn tweede stage. De reden dat stagelopen op de Au Pair afdeling mij zo aansprak, is omdat het mij energie geeft om mensen dezelfde bijzondere ervaring in het buitenland te laten beleven die ik heb gehad, en mijn eigen kennis in te zetten om anderen te helpen. Na mijn stage ben ik bij Travel Active op de afdeling Au Pair Nederland blijven werken en ik doe mijn werk nog elke dag met veel plezier.

''Reizen is investeren in jezelf.''

Meer weten?

Bent u enthousiast geraakt en wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met het Au Pair Nederland team. Wij staan u graag te woord!

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Jones – Au Pair Nederland gastgezin

Bij Au Pair Nederland zijn ze zeer behulpzaam, luisteren goed naar je wensen en informeren je met duidelijke en heldere informatie!