Een au pair in huis iets voor u?

Steeds meer Nederlandse families en expats kiezen ervoor om een buitenlandse au pair in huis te nemen. Dit is een mooie culturele uitwisseling die veel voordelen biedt. Zo helpt een au pair het gezin in het dagelijkse leven voor de kinderen te zorgen, geeft de au pair uw gezin meer vrijheid en brengt de au pair een nieuwe cultuur en taal in huis!

Word gastgezin en neem een au pair in huis!

Wij kunnen ook in uw gezin voor een passende mannier van kinderopvang en leerzame culturele uitwisseling zorgen. Bent u nieuwsgierig of een au pair in huis iets voor u is, hoe wij te werk gaan of wat de ervaringen zijn van andere families? Neem dan vrijblijvend en gratis contact op met één van onze kundige medewerkers die u graag te woord staan.

’24/7 Search en Select’ – Vind online een au pair die bij uw gezin past!

Bent u er zeker van dat u een au pair in huis wilt? Zet dan nu uw eerste stap om gastgezin te worden! In slechts 3 stappen kunt u direct starten met zoeken naar een passende au pair. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken. U krijgt via de e-mail een verificatielink en krijgt toegang tot alle beknopte au pair dossiers. Na officiële aanmelding kunt u alle dossiers bekijken.

Bent u enthousiast geraakt en wilt u meer weten over de vervolgprocedure, neem dan contact op met één van onze medewerkers van het Au Pair Nederland team.

 

Au Pair Nederland is als onderdeel van Travel Active aangesloten bij       Taalthuis logo

Zoek Match AanmeldenStart direct met zoeken >>

 

 

 

Actueel

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Schouten – Au Pair Nederland gastgezin

Onze kinderen maken op deze manier kennis met een andere cultuur!

Daarom Au Pair NederlandProfessioneel, Persoonlijk, Passend!
Een Au Pair in huisFlexibiliteit, Evenwicht, Zekerheid
Veelgestelde vragenOver een Au Pair in huis
Een andere cultuur in huisWaar komen onze Au Pairs vandaan?