Au Pair Nederland ambassadeurs gezocht

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014, door Au Pair Nederland

Als ouders wilt u alleen de allerbeste opvang voor je kind. Steeds meer ouders met een drukke baan en vol sociaal leven, kiezen voor flexibele opvang aan huis, bijvoorbeeld in de vorm van een Au Pair. Au Pair Nederland is onderdeel van Travel Active en zorgt al meer dan 15 jaar voor een professionele, persoonlijke match tussen buitenlandse Au Pairs en gezinnen in Nederland die een Au Pair zoeken. Natuurlijk is een goede bemiddeling en begeleiding hierbij een vereiste.

Au Pair Nederland is op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van Au Pair Nederland Ambassadeur. Als ambassadeur deelt u uw enthousiasme over een Au Pair in huis binnen uw eigen netwerk, maar ook gaat u actief op zoek naar mogelijkheden om Au Pair Nederland onder de aandacht te brengen. 

U bent…

Een enthousiaste, zelfstandige en ondernemende persoon die midden in het leven staat. U hebt bij voorkeur zelf een Au Pair in huis of in huis gehad. U kent de voordelen die een Au Pair heeft in het combineren van een carrière met een gezinsleven en weet deze voordelen over te brengen op gezinnen die een Au Pair overwegen.

Wat kunt u van ons verwachten

De functie van Au Pair Nederland Ambassadeur is een vrijwillige functie. Vanuit ons kantoor in Venray wordt u ondersteund door het team van Au Pair Nederland door middel van een jaarlijkse evaluatie waarop we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in de branche. Ook ontvangt u van ons al het informatie- en promotiemateriaal dat u nodig hebt. Voor elk gezin dat u aanbrengt bij Au Pair Nederland en dat vervolgens ook daadwerkelijk gastgezin wordt voor een Au Pair, ontvangt u een onkostenvergoeding van € 100,- netto.

Interesse?

Hebt u interesse in de functie van Au Pair Nederland Ambassadeur, dan ontvangen wij graag uw motivatiebrief en CV per e-mail: aupair@travelactive.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Nadine Schampers, program manager Au Pair Nederland. Tel. 0478-551910.

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Smith – Au Pair Nederland gastgezin

Flexibiliteit, rust en regelmaat voor de kinderen!