Kies de au pair die het beste bij u past

Geplaatst op maandag 9 april 2018, door Au Pair Nederland

Nederland is populair! Steeds meer au pairs willen naar Nederland komen om hier voor kinderen te zorgen en de Nederlandse cultuur en taal te ontdekken.

Op dit moment hebben we veel au pairs die goed voorbereid en zorgvuldig gescreend zijn. Zij komen tussen augustus en januari aan en wachten allemaal nog op een plaatsing bij een gastgezin in Nederland. Misschien wel die van u.

Heeft u een druk leven met de kinderen en komt een au pair wel goed van pas? Dan is dit uw moment! We raden u wel aan om minstens 3 maanden van tevoren te starten met het zoeken naar een au pair die bij uw gezin past.

Benieuwd wie deze au pairs zijn en of uw au pair er tussen zit? Log dan rechts bovenin in op onze website en stel via Files onder Host Families uw selectie samen. Houd onze website goed in de gaten, want elke week kunt u er weer nieuwe dossiers vinden.

Gunt u een au pair een unieke tijd in Nederland en wilt u uw kinderen op bijzondere wijze kennis laten maken met andere culturen? Zo krijgen ze een open blik op het leven en leren ze een andere taal vloeiend spreken.

Vragen? U kunt altijd met het Au Pair Nederland team contact opnemen op 0478-551910 of een mailtje terug sturen. Wij helpen u graag. Ook wanneer u zelf al een au pair heeft gevonden, kunnen wij voor u de bemiddeling regelen.

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Schouten – Au Pair Nederland gastgezin

Onze kinderen maken op deze manier kennis met een andere cultuur!