Zelf een Europese au pair gevonden? Bekijk hier uw voordelen

Geplaatst op dinsdag 3 februari 2015, door Joyce Diebels

Wanneer u op zoek bent naar de juiste balans tussen uw werk en uw gezinsleven, kan een au pair daarin een belangrijke bijdrage leveren. Heeft u zelf al een au pair uit Europa gevonden? Ook dan helpen we u graag met de bemiddeling van uw au pair. 

Sinds 1 juni 2013 is het verplicht om een au pair te bemiddelen via een erkend bureau. Ook voor een au pair uit Europa, die geen verblijfsvergunning nodig heeft in Nederland, dient u te kunnen aantonen dat diegene gaat werken als au pair. Au Pair Nederland is door de IND aangewezen als erkend referent en zorgt er dus voor dat u volgens de wettelijke regels een au pair in huis neemt. 

Naast dat Au Pair Nederland deze bemiddelingen op zich neemt, brengt dat voor u ook andere voordelen met zich mee:

  • Zo wordt uw au pair zorgvuldig gescreend zodat u er zeker van kunt zijn dat zij goed past binnen uw gezin.
  • Wij begeleiden de au pair gedurende de gehele periode dat zij bij u verblijft. Zo bereiden wij haar voor op haar uitwisseling, organiseren wij verschillende excursies en plannen we verschillende evaluatiemomenten in.
  • Ook voor u als gastgezin staan we klaar: wij zijn verantwoordelijk voor de au pair, de bemiddeling, hulp bij calamiteiten en we leggen een huisbezoek bij u af zodat u goed voorbereid wordt op de komst van uw au pair. 
  • Daarnaast ontvangt u ook een korting op ons programma omdat u zelf een geschikte au pair heeft gevonden. 

Neem vooral met ons contact op via aupair@travelactive.nl of bel ons op +31 (0)478 551 910 om uw au pair wensen te bespreken. Heeft u een au pair buiten Europa leren kennen, dan bespreken we de mogelijkheden met u. Wij nemen graag uw zorgen uit handen. 

 

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Schouten – Au Pair Nederland gastgezin

Onze kinderen maken op deze manier kennis met een andere cultuur!