Au pairs dansen op het ijs

Geplaatst op vrijdag 16 januari 2015, door Au Pair Nederland

Afgelopen zondag organiseerde Bonapa een schaatsuitje voor de au pairs in Nederland. Een leuke manier om andere au pairs in Nederland te leren kennen en verhalen met elkaar uit te wisselen. 

Schaatsen in Scheveningen

Waar wij als Nederlanders normaal naar Scheveningen gaan om te genieten van het strand en de zon, was het voor onze buitenlandse au pairs een totaal ander verhaal: zij mochten lekker gaan schaatsen op het Kurhausplein. Van tevoren werd er afgesproken in een leuk barretje waar alle au pairs met elkaar kennis konden maken. "Het was zo leuk om nieuwe au pairs te ontmoeten die uit heel Nederland komen, dat maakt een meeting als deze echt heel leuk!" vertelt Mariska. 

Hetzelfde land, een andere achtergrond

Na een leuke quiz was het tijd voor het schaatsen. "In onze groepjes gingen we samen schaatsen. En niet alleen dat, we vielen ook samen!" zei Kirsten enthousiast. "Ook hebben we veel gepraat over onze eigen landen en onze gastgezinnen hier. Het is heel interessant om te ontdekken hoe verschillend wij zijn en toch allemaal au pair zijn in Nederland."

Vriendschappen ontstaan

Alle au pairs hebben zoveel plezier gehad dat ze onder het genot van een hapje nog bleven nakletsen. "Het was zo gezellig dat we besloten hebben om elkaar zeker te gaan opzoeken. En dat niet alleen: over 6 maanden hebben we plannen gemaakt om terug te gaan naar de bar in Scheveningen zodat we Nederlands kunnen praten tegen de barman!" vulde Kirsten aan. Na deze leuke avond wisselde iedereen nog even snel telefoonnummers uit en was het tijd om naar huis te gaan.

Meer foto's zien van dit leuke uitje? Bekijk dan onze blog

 


 

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Engels - Au Pair Nederland gastgezin

Met duidelijke afspraken, heldere communicatie, regelmatige evaluatie en vooral met veel plezier over en naar elkaar toe, wonen wij met z’n vijven prima in één huis!