In de kijker: Zuid-Afrikaanse Melinda zoekt gastgezin in Nederland

Geplaatst op dinsdag 5 augustus 2014, door Au Pair Nederland

Het nieuwe schooljaar komt alweer in zicht en dat betekent ook dat er vele nieuwe en ook goede dossiers van Au Pairs op dit moment online staan.

Zo ook het dossier van de Zuid-Afrikaanse Melinda (19). Deze creatieve dame heeft haar middelbare school afgerond en wil na haar Au Pair jaar graag gaan studeren aan de hotelschool om kok te worden. Melinda in haar dossier: "I absolutely fell in love with Holland while I was doing some research on the internet. For such a small country it is full of great history and fantastic art. I love spending time with children to see how they grow up in their culture.". Melinda houdt van tekenen, schilderen en koken/bakken. Sportief is ze ook: ze speelt o.a. veldhockey en handbal. Zij spreekt Engels en Zuid-Afrikaans.

Meer informatie en dossiers inzien

Naast Melinda staan verschillende Au Pairs uit de Verenigde Staten, Midden- en Zuid-Amerika te popelen om in Nederland aan de slag te gaan als Au Pair. Wilt u advies over welke Au Pair het beste bij uw gezin past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. De verschillende dossiers zijn in te zien met een gratis en vrijblijvend Lite account op onze website.

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Schouten – Au Pair Nederland gastgezin

Onze kinderen maken op deze manier kennis met een andere cultuur!