Zelf een Au Pair gevonden? Maak gebruik van onze pre-placement korting!

Geplaatst op vrijdag 29 mei 2015, door Au Pair Nederland

Wanneer u reeds zelf contact hebt gelegd met een au pair, dan is het mogelijk om deze au pair alsnog via Au Pair Nederland te laten overkomen. De IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) heeft sinds 2013 namelijk vastgesteld dat au pairs alleen naar Nederland kunnen komen via een erkend referent. Au Pair Nederland is al meer dan 25 jaar een erkend referent en kan dus voor u de aanvraag bij de IND indienen. 

Partnerorganisaties Au Pair Nederland

De voorwaarde voor het laten overkomen van een au pair is wel dat de au pair uit een land komt waar een partnerorganisatie van Au Pair Nederland gevestigd is en dat de au pair zich bij deze partnerorganisatie inschrijft. Au Pair Nederland zal vervolgens nog een screening van de au pair doen. Landen waar Au Pair Nederland partners heeft zijn o.a. Zuid-Afrika, de Oekraïne, Mexico, Brazilië, Colombia, Amerika, en diverse EU landen. Lees meer in de folder van de IND.

Pre-placement korting van € 200,-

Gezinnen die hun au pair via Au Pair Nederland willen bemiddelen, ontvangen van ons een pre-placement korting van € 200,- op de bemiddelingskosten van Au Pair Nederland.

Au pairs uit de Europese Unie

Voor de au pairs uit de Europese unie die pre-matched zijn, zijn twee opties mogelijk.

Optie 1: Au Pair Nederland screent de au pair en de au pair hoeft zich in dit geval niet aan te melden bij een partnerbureau in het buitenland. Er is geen apart samenwerkingsverband nodig. 
Optie 2: Partner van ons screent de au pair en er verandert verder niets aan de bemiddelingsprocedure.

Voor beide pre-matched opties krijgt u als gastgezin een korting. Wilt u meer informatie over deze speciale procedure of de kortingen neemt u dan gerust telefonisch of per email contact met ons op. U kunt bellen naar 0478-551910 of e-mailen naar: aupair@travelactive.nl.

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Engels - Au Pair Nederland gastgezin

Met duidelijke afspraken, heldere communicatie, regelmatige evaluatie en vooral met veel plezier over en naar elkaar toe, wonen wij met z’n vijven prima in één huis!