Workshop Kinder EHBO – Een leerzame cursus voor au pairs

Kinderen zijn nieuwsgierig en onderzoekend. Ze willen maar al te graag de nieuwe wereld leren kennen. Helaas gebeuren daardoor ook kleine ongelukjes met schaafwonden, sneetjes of soms zelfs ernstige situaties waarbij het kind een hersenschudding oploopt. Een kind is afhankelijk van zijn ouder/verzorger in dit soort situaties. Daarom biedt Au Pair Nederland buitenlandse au pairs die naar Nederland komen een Kinder EHBO workshop aan.

Au Pair Nederland ontzorgt

Wij vinden het belangrijk dat uw kind(eren) de best mogelijke zorg krijgen en dat onze au pairs weten hoe te handelen in allerlei situaties. Dankzij de workshop Kinder EHBO krijgt u een vertrouwd en zeker gevoel bij uw au pair en weet u dat uw kinderen in goede handen zijn. Au Pair Nederland ontneemt al uw zorgen.

Workshop Kinder EHBO

In 2,5 uur leert uw au pair de belangrijkste EHBO-vaardigheden zodat in geval van nood uw au pair precies weet wat te doen om uw kind(eren) te helpen en gerust te stellen. De workshop Kinder EHBO vindt plaats in Hilversum en is in het Engels, zodat het voor iedereen gemakkelijk te volgen is. De workshop is voor de au pair bij het programma inbegrepen. Bij inschrijving worden de kosten (€24,50 inc. btw) bij u in rekening gebracht. 

Wat leert uw Au Pair tijdens de workshop Kinder EHBO?

  • Brandwonden
  • Vergiftiging
  • Reanimatie & AED
  • Stoppen van ernstige bloedingen
  • Geblokkeerde luchtwegen
  • Shock
  • Verbanden aanleggen
  • Ziekte beoordeling

Wilt u meer weten over de workshop Kinder EHBO?

Wilt u weten op welke avonden u kunt deelnemen aan de workshop Kinder EHBO? Of heeft u andere vragen? Neem contact op met één van onze Au Pair medewerkers. Wij staan u graag te woord!

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Jones – Au Pair Nederland gastgezin

Bij Au Pair Nederland zijn ze zeer behulpzaam, luisteren goed naar je wensen en informeren je met duidelijke en heldere informatie!