Enthousiast en professioneel team Au Pair Nederland

Au Pair Nederland is onderdeel van Travel Active, Nederlands grootste culturele uitwisselingsorganisatie. Lydeke en Cindy vormen het enthousiaste, professionele en ervaren team van Au Pair Nederland. Wij staan klaar voor u om u te begeleiden, adviseren en ondersteunen om zo een passende au pair te vinden voor uw gezin.  

Lydeke & Cindy

Cindy - Program manager

Beste Familie,

Mijn naam is Cindy Lukken en ik ben sinds april 2006 werkzaam bij Travel Active. Vanaf 1 oktober 2015 als programma manager bij Au Pair Nederland. Samen met mijn collega Lydeke zorgen we voor een professionele invulling van een heel mooi programma. Dat doen we door een heldere, persoonlijke begeleiding van de gastfamilies en de au pairs. Voor aankomst van de au pair door middel van een zorgvuldige screening en begeleiding bij de visumaanvraag. Als de au pair er eenmaal is, hebben we regelmatig contact met zowel de gastfamilie als met de au pair over lopende zaken. Daarnaast houden we nauw contact met de Immigratiedienst om procedures en Wet- en regelgeving snel en correct toe te passen.

Met vriendelijke groet,

Cindy Lukken

Lydeke - Program coördinator

Beste Familie,

Graag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Lydeke van Soest. Sinds 1 augustus 2016 ben ik werkzaam als programma coördinator Au Pair Nederland bij Travel Active. Zelf ben ik moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 17, 16 en 14 jaar. Met mijn ervaring en met toewijding wil ik als coördinator mijn werk doen. Mijn werk heeft zich altijd gericht op service en hospitality in de toeristische sector. Variërend van reisleidster tot beheerder manager van een vakantiepark heb ik net als nu een aantal verantwoordelijke taken. Samen met Cindy Lukken vormen wij het team, wij willen voor u de terugvalbasis zijn voor Au Pair Nederland en ik zal u wellicht te woord staan namens Au Pair Nederland voor vragen en toelichting bij u als gastgezin.

Graag tot ziens of tot horens,

Met vriendelijke groet,

Lydeke van Soest

Meer weten?

Bent u enthousiast geraakt en wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers van het Au Pair Nederland team. Wij staan u graag te woord!

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Engels - Au Pair Nederland gastgezin

Met duidelijke afspraken, heldere communicatie, regelmatige evaluatie en vooral met veel plezier over en naar elkaar toe, wonen wij met z’n vijven prima in één huis!