De eerste workshop Kinder EHBO is een succes

Geplaatst op maandag 30 maart 2015, door Lianne Brunken

Wat te doen als uw kind zich ernstig bezeert of uw baby in nood komt? Om antwoord te krijgen op dit soort vragen, kunnen au pairs vanaf nu een workshop Kinder EHBO volgen. Nadine van het Au Pair team, maakte de eerste workshop mee.

Tijdens de workshop Kinder EHBO krijgen au pairs te maken met situaties die in het dagelijks leven kunnen voorkomen. Zo leren ze hoe ze verband moeten leggen, hoe ze een bloedneus moeten stoppen of een kraaltje uit een neus moeten verwijderen. Ook moeilijkere zaken zoals het gebruiken van het AED-apparaat komen aan bod. De au pairs weten aan het eind van de 2,5 uur durende cursus hoe ze een kind of baby moeten reanimeren.

De cursus is vanaf heden (€ 24,50,- incl. BTW) inbegrepen in de programmakosten en uw au pair kan zich kosteloos inschrijven voor deze eenmalige workshop. De cursus vindt plaats in Hilversum op een gezellige locatie dichtbij het station. In één avond weet uw au pair precies hoe te handelen in een noodsituatie.

Aanmelden?
Wilt u meer weten over de EHBO Kinderworkshop of wilt u uw au pair graag hiervoor aanmelden? Dat kan! Neem contact op met het Au Pair Nederland team of lees meer informatie op de workshop Kinder EHBO-pagina. De eerstvolgende data om deze workshop te volgen, zijn donderdag 23 april en vrijdag 15 mei. Op beide dagen start de workshop om 19.00 uur.

Contact

Contactgegevens
Live chat (offline)
Bel mij terug
Stel een vraag
Veelgestelde vragen

Gezin aan het woord

Familie Schouten – Au Pair Nederland gastgezin

Onze kinderen maken op deze manier kennis met een andere cultuur!